Farm&Art

Tervetuloa Palkin tilan Farm&Art taide-elämykseen!

Etsitkö hauskaa ja luovaa tapaa viettää aikaa ystävien, perheen tai työporukan kanssa?

Farm&Art tarjoaa unohtumattoman taide-elämyksen, joka sopii täydellisesti virkitysiltoihin, polttareihin, kavereiden tai perheen yhteiseen tekemiseen.

Farm&Art Taide-elämys ei ole pelkästään maalaamista – se on mahdollisuus jakaa naurua, innostusta ja luovuutta maalauksen äärellä. Aktiviteetti on suunniteltu luomaan ikimuistoisia hetkiä ja vahvistamaan ryhmän yhteenkuuluvuutta.

Olit sitten kokenut taiteilija tai vasta aloittelija, ohjaajamme opastavat sinua maalauksen askel askeleelta. Voit valita valikoimastamme valmiin aiheen tai antaa luovuutesi virrata luodaksesi oman taideteoksesi. Taiteen lomassa voit nauttia omista virkistävistä juomistasi ja päästää sisäisen Picassosi kukoistamaan.

Farm&Art aktiviteetin kesto on noin 2 tuntia, mikä antaa sinulle ja ryhmällesi tilaisuuden uppoutua taiteen maailmaan ja nauttia yhdessäolosta.

Valmistaudu unohtumattomaan kokemukseen, joka yhdistää taiteen ilon ja yhteisön voiman. Tule mukaan luomaan värikkäitä muistoja Palkin tilalla!

Tämä oli yllättävää, kuinka hauskaa maalaus voikin olla tämmöisessä miljöössä ja tunnelmassa. Vatsalihakset kipeänä naurusta! Voin lämpimästi suositella!

Ota yhteyttä

Nimi *
Sähköposti *
Puhelin *
Viesti *